A monori Rigolettó Cukrászda sikertörténete...
A monori Rigolettó Cukrászda sikertörténete...
Üdvözlöm, Mészáros Béláné Ilona "Ica" vagyok és 1993-ban nyitottuk meg Rigolettó cukrászdánkat.
Könyvelőként kezdtem, de a monoton ülőmunka tettekre inspirált és nem mellesleg mivel imádom a fagylaltot, elhatároztam, hogy saját vállalkozásba kezdek és cukrászdát nyitok.
Mivel Monoron akkoriban kevés fagyizási lehetőség volt adott kezdetben egy 40 négyzetméteres üzlettel indultunk, három kis asztallal, de folyamatosan bővültünk, ahogy egyre több ember látogatott el hozzánk. Később létrehoztuk a cukrász üzemet, és azóta mi magunk készítjük a süteményeket.
A videó forrása: ZanzaMedia https://youtu.be/zcIjuYrkcRk
Üdvözlöm, Mészáros Béláné Ilona "Ica" vagyok és 1993-ban nyitottuk meg Rigolettó cukrászdánkat.
Könyvelőként kezdtem, de a monoton ülőmunka tettekre inspirált és nem mellesleg mivel imádom a fagylaltot, elhatároztam, hogy saját vállalkozásba kezdek és cukrászdát nyitok.
Mivel Monoron akkoriban kevés fagyizási lehetőség volt adott kezdetben egy 40 négyzetméteres üzlettel indultunk, három kis asztallal, de folyamatosan bővültünk, ahogy egyre több ember látogatott el hozzánk. Később létrehoztuk a cukrász üzemet, és azóta mi magunk készítjük a süteményeket.
A videó forrása: ZanzaMedia https://youtu.be/zcIjuYrkcRk
Mindig voltak ötleteink és szerencsére EU-s pályázatok is, és mivel a gépek nagyon drágák voltak, így külső forrásra volt szükségünk a fejlesztésekhez, amiket sikeresen el is nyertünk.
A fagylaltjaink olasz beszerzésűek, a pasztákat pedig magyar forgalmazóktól szerzzük be.
Büszkén mondhatjuk, hogy 2013-ban Soltvadkerten az Év Fagylaltja országos versenyen 2. helyezést nyertünk Geszti Guszti fantázianevű gesztenyés-aszalt szilvás fagylaltunkkal és bezsebeltük mellé nemcsak a közönség, de a szakmai zsűri külön díját is!
A termelésben három cukrásmester dolgozik, köztük olyan, aki nemzetközi díjat is nyert.
Szakmailag profik, és mindig új ötleteket adnak, igazi szobrászok, akik minden elképzelést megvalósítanak.
" Nagyon szeretek velük dolgozni! "
A cukrászmesterek által nyújtott oktatás nagyon fontos számunkra.
Büszkén mondhatjuk, hogy a szakmunkás tanulók, akik eddig megfordultak nálunk, egytől-egyik mind sikeresen levizsgáztak az első próbálkozásukkor!
Jó kapcsolatot ápolunk a Nádas Tó Park Hotellel, ahova már számos cukrászati remekművet volt lehetőségünk kiszállítani nem csak esküvőkre, de sok más alkalomra is.
A termelésben három cukrásmester dolgozik, köztük olyan, aki nemzetközi díjat is nyert.
Szakmailag profik, és mindig új ötleteket adnak, igazi szobrászok, akik minden elképzelést megvalósítanak.
" Nagyon szeretek velük dolgozni! "
A cukrászmesterek által nyújtott oktatás nagyon fontos számunkra.
Büszkén mondhatjuk, hogy a szakmunkás tanulók, akik eddig megfordultak nálunk, egytől-egyik mind sikeresen levizsgáztak az első próbálkozásukkor!
Jó kapcsolatot ápolunk a Nádas Tó Park Hotellel, ahova már számos cukrászati remekművet volt lehetőségünk kiszállítani nem csak esküvőkre, de sok más alkalomra is.
Vendégeink kedvencei közé tartoznak a somlói galuska, házi krémes, joghurtos gyümölcsös sütemények, de a legnagyobb sikere a brazil dió tortánknak van. Emellett új szolgáltatásokat is kínálunk, például az ICE'N'GO-t a kisebbeknek, és terveink között szerepel a hidegkonyha és a szendvicsek bevezetése is.
Nyitottak vagyunk a vendégeink véleményére és javaslataira, hiszen hiszünk abban, hogy mindenki hozzájárulhat egy sütemény tökéletesítéséhez.
A vállalkozás sikerességében és gördülékenységében mindig kikérjük egymás véleményét, és természetesen a családom is segít a munkában. Fontos számunkra, hogy csapatként és partnerként működjünk együtt mindenben.
Köszönjük, hogy megismerkedett velünk, és várjuk szeretettel cukrászdánkba!
Baráti üdvözlettel:
Ica
Vendégeink kedvencei közé tartoznak a somlói galuska, házi krémes, joghurtos gyümölcsös sütemények, de a legnagyobb sikere a brazil dió tortánknak van. Emellett új szolgáltatásokat is kínálunk, például az ICE'N'GO-t a kisebbeknek, és terveink között szerepel a hidegkonyha és a szendvicsek bevezetése is.
Nyitottak vagyunk a vendégeink véleményére és javaslataira, hiszen hiszünk abban, hogy mindenki hozzájárulhat egy sütemény tökéletesítéséhez.
A vállalkozás sikerességében és gördülékenységében mindig kikérjük egymás véleményét, és természetesen a családom is segít a munkában. Fontos számunkra, hogy csapatként és partnerként működjünk együtt mindenben.
Köszönjük, hogy megismerkedett velünk, és várjuk szeretettel cukrászdánkba!
Baráti üdvözlettel:
Ica